mandag 16. januar 2012

Kugalskap og tøfler

Jeg har før skrevet om mine kugale lillemann. Kan være det har en sammenheng med at vi vanker i kumiljøet på landsbygda eller så er han bare den fødte melkebonde. Eller så er det det at han har sin egen bondegård med mange fine plast og gummi kuer.

Nå er han som ettåringer flest og sier ku til det meste, ku til kua, ku til hesten og ku til elefanten. Han elsker når vi går på besøk til dyrene i nabofjøset og er ikke redd for å klappe de store dyrene, men når geitene vil kysse, da blir det litt skummelt.

En så kugal liten bondemann, må selvsagt ha kutøfler og hvor finner man det, jo på epla selvfølgelig.

Hos Lille Tille finner du de fineste tøfler i mykt skinn med og uten teddyfor.

Skikkelig kule kutøfler
Den fremtidige bonden poserer lykkelig med sitt siste innkjøp

4 kommentarer:

 1. De var kjempefine. Her går det i sokketøfler med skinntøffel som nederste del. Snublet utrolig nok over dem i en tibudskurv her om dagen. 25kr i stedet for 250. Superflaks. Men de er brune og orange, og har ikke en sånn råstilig ku på. Her er det ingen dyrelyder fra gutten, men en meget stor skepsis til om mammaen har fått kugalskap når jeg holder opp kua og sier møøøø. hihi Det kommer vel etter hvert. :)

  SvarSlett
 2. deilig når man kommer over sånne supertilbud, da er det bare å kjøpe :)
  Du får ta deg en tur i et fjøs med kenguruen sånn at han får sett og hørt en ekte ku og ikke bare kugalskapen som har inntatt mora hans.

  SvarSlett
 3. Super søte tøffler:) Har nettopp oppdaget Eplas herlige verden jeg også. Farlig for lommeboka ;)

  SvarSlett
 4. liker hjemmelaga ting jeg og da er jo epla perfekt, SÅ mange fine ting og flinke folk :)

  SvarSlett