tirsdag 17. januar 2012

Du MÅ pusse!

Å pusse tenner på lillebror også kjent som bonden, er ingen lett sak. Det gikk så fint i starten og vi sang puss puss så får du en suss og tennene ble så fine atte. Men nærmere vi kom ettårs stadiet, jo vanskeligere ble det å gjennomføre pusse seansen. Nye taktikker ble prøvd, så som nye pussesanger, all verdens forskjellige tannbørster, pussing i badekaret, tandempussing, ja stort sett alle varianter.

Derfor måtte jeg jo bare takke ja til en tube Smiles fra Colgate og Liknshare. Tannkremen er spesielt utviklet for barn mellom 0-6 år.
Vi fikk den blå musa som gliser
Med tannkremen vel i hus var vi begge to spente på hvordan dette skulle gå. Lillebror fikk litt tannkrem på børsten sin og tuben i hånda og ble så opptatt av å studere tuben med den fine smilemusa at pussingen gikk overraskende bra, fikk ihvertfall pusset mer enn normalt og uten protester. Nå gjenstår det bare å se hvor lenge tuben er interessant nok for en liten mann.

Og har du noen supre pusse tenner råd, så kom gjerne med dem.

5 kommentarer:

 1. Lokke med sjokolade?!

  SvarSlett
 2. Det var lurt, men tror det virker bedre på mammaen i huset og ikke på han, stakkars liten får ikke godteri enda .)

  SvarSlett
 3. Vi bruker den med katten vi. :) Har flere småtuber vi fikk som vareprøver. Det vi gjør her er å synge puss puss så får du en suss, og så får han børste mine tenner med min børste først. Så hører vi på den morsomme børstelyden, og så sier mamma "wosj wosj wosj" i takt med børstelyden, så vi kan le litt av det. Det går egentlig veldig greit her, de aller fleste dagene. Enn så lenge... :)

  SvarSlett
 4. så bra at det går godt med pussinga deres, det går bedre her men han har en annen tendes som er å pusse gulv og vegger med børsten, så det er også en grunn til at vi har så mange børster, må jo ha en ny hele tiden etterhvert som badegulvet blir gullende rent :)

  SvarSlett
 5. Hi, juѕt wanted to tell yоu, I enjоyеԁ
  this poѕt. It was prаctical. Kеep οn posting!  My webpage bad credit payday loans

  SvarSlett