lørdag 8. oktober 2011

Reisen nordover fortsettelsen

Sikkert enda flere nå som lurer på om vi kom oss velberget nordover. Det gjorde vi.
Men turen nordover var ikke like lett som turen til Gardermoen.

Dette kan jo sikkert ha en sammenheng med at vi var ganske trøtte etter å ha tilbrakt natten på en benk. Og siden jeg ikke har for vane å sove på flyplasser, så tok denne grusomme opplevelsen ekstra mye energi fra lageret mitt, som allerede var ganske tomt siden jeg har hatt the Messy Monkeys flu from hell i en evighet.

Hundene har jeg som sagt rost opp i skyene inntil nå. De har ikke gjort en flue fortred. De har lystig, glade og fornøyde jogget i fint tempo ved siden av barnevognen og bagasjetrallene. De har gladelig krøpet inn i burene sine, de har godtatt at den daglige løpeturen på grønt gress golfbanen, midlertidig var byttet ut med en flyplass.

Men idyllen hellet måtte ta slutt. Akkurat i det vi skal ta heisen opp i avgangshallen for å sjekke inn beistene, bare Lucy på do! Jeg ser det på henne, hun ser ut som en hund som bare på do. Jeg fortsetter fremover i håp om at ingen skal se at jeg er en del av bæsjende hund gruppa i håp om at mannen min skal rekke utgangen i tide, men NEI. Nei, nei, nei. Akkurat foran politi kontoret skjer ulykken. En skikkelig ulykke. En ulykke som blir vanskelig å plukke opp med medbrakt pose. Hm, hva gjør man da, joda, da må man tørke opp etter hunden sin. Kan jo ikke bare la det ligge der. Vi er jo skikkelig flinke-ha-med-seg-pose-på-tur hundefolk kan du tro.
Kanskje de burde ha et sånt skilt på alle flyplasser?

Heldigvis har jeg baby og bagasjetårn, så det blir mannens oppgave. Ikke noen glad mann da kan dere tro. Jeg trodde seriøst at mannen skulle eksplodere i tusen biter. Her ble det truet med slakteriet og lignende, utrolig at de lever i beste velgående sier nå jeg. Ser ikke ut som om de skal få et boxerstopp hjertestopp med det første heller.

Så igjen må jeg nesten minne meg selv på
(i tilfelle vi skulle finne på å reise igjen)

1 Ikke reise med hund og baby og flyttelass
2 Ikke reise mere med hund kanskje i det hele tatt
3 Ihvertfall ikke skaffe flere hunder, 2 er evig nok og mer enn det

Etter mye om og men, kom vi oss på flyet nordover og ble møtt av en flaggviftende bestemamma med stor bil og tilhenger. Mannen var stor i øynene og imponert over alt det ubrukte arealet vi har her i nord. Hundene var glade for å få gress under potene og jeg var glad for å få en seng å sove i og lillemann var glad for å endelig kunne krype andre steder enn flyets midtgang.

Ps, ønsker du tips og råd til din reise med hund og baby er jeg nå ekstremt erfaren på det området

6 kommentarer:

 1. Så fint at dere kom dere vel hjem. Kan tenke meg det er behov for å få hvilt ut litt nå etter pakking, flytting og ikke minst laaang reise.

  SvarSlett
 2. Så flott at dere kom dere hjem til tross for ulykken på flyplassen. Hunder har en tendens til å gjøre slik, tror de merker det på oss når vi blir nervøse. En nervøs hund blir veldig fort løs i magen for å si det sånn hehe. Nå har jeg chihuahuaer da, så det som kommer ut av dem er gjerne ikke så stort hehe. Dog alltid flaut med en hund som skiter på feil sted, eller verst av alt, tisser på en sko/bein/bagasje og lignende!! Opplevd det meste med hund på tur ;)Velkommen hjem forresten :)

  SvarSlett
 3. Kan godt tenke meg at det er godt å komme hjem og til ei god seng ;o)
  Velkommen til Norge!

  SvarSlett
 4. Fysj!
  Ganske flaut også, vil jeg tro?

  Flytter dere for godt?

  SvarSlett
 5. takk skal dere ha :) Er veldig godt at reisen er et tilbakelagt stadie nå, puh.
  Flaut ja, derfor jeg lot som jeg ikke var en del av det :) Håper på at flyttingen er for godt, men vi sliter litt med å finne et sted å bo, ekstremt stive priser i Norge....

  SvarSlett
 6. He he, jeg har ikke hunder. Det er pes nok å reise med barn. Velkommen til høstkulden her i Norge:)

  SvarSlett