tirsdag 18. oktober 2011

Nyttige leker til ettåringen

Lillemann er snart 1 år og vi merker godt at han er mere utforskende på lekefronten.
Kan sitte lenge å studere en stableboks, for så å se om den passer nedi en annen boks.
Biler er også utrolig gøy og broom broom, vroom vroom lydene behersker han godt.

Brio tre leker har eksistert så lenge jeg kan huske og like fine er de. Synes det er så mye plast i lekekassen til lillemann, så det er på tide med litt mere tre.

Denne fine racerbilen kjøpte vi da vi bare skulle innom matbutikken, lekebutikken ligger vegg i vegg, de er lure sånn sett de som eier lekebutikken.
Hjulene på bilen er kjempegode å tygge på og bilen er virkelig en racerbil, suser avsted over gulvet.

En puttekasse hadde heller ikke vært så dumt. Synes denne ser så bra ut.
På ønskelisten står også tog. Selvsagt må man ha tog når man er en liten gutt som elsker biler.
Denne kommer med bondegård, passer godt siden vi bor på landet for tiden og pappaen vil gjerne leke med tog han også.
Er du fan av treleker eller foretrekker du plast eller kanskje en god blanding?

6 kommentarer:

 1. Jeg er veldig glad i treleker (ordentlige leker som jeg kaller de), men Anna har også en del plast i kassen sin. Vi har faktisk ikke kjøpt en eneste leke enda, men det strømmer på fra familie og venner. Jeg har min BRIO-togbane fra da jeg var lita, så den skal vi pusse støv av. Men den må helt sikkert oppgraderes noe hakk ;) Synes det er greit at de har lett blanding, og som regel fanger plastelekene lettest oppmerksomhet har jeg sett.
  Lua Anna har på seg er fra Nøstebarn, og den er veldig god. Finnes i mange fine farger. Kakebaking er under planlegging, men tror jeg har tatt litt vann over hodet. Vi får se hva jeg rekker. Planen var jo å øve litt først, men tror ikke det er nok timer i døgnet til det.... Klem

  SvarSlett
 2. nemmelig, ordentlige leker, der sa du det :)
  Kult at du har din orginale togbane, sikkert verdt en formue også, tenk om Anna kan gi den til sine barn en dag, DET hadde vært kult.
  Grytelokk og fjernkontroller er morsomme å leke med, gjerne i kombinasjon, slå med fjernkontrollen på lokket, DET setter vi stor pris på her i huset :) Tenkte nok at lua var fra nøstebarn, skikkeliug stilig er den. Lykke til med bakinga, regner med det kommer bilder :) Ha en fortsatt god kveld, klem :)

  SvarSlett
 3. foretrekker treleker!
  og vi har en god god del av dem.
  de tåler jo ALT, og så er de så fine til pynt når barnet vokser fra dem!

  Brio har laget en del fint de senere årene.
  :)

  SvarSlett
 4. Ja god ide å bruke de som pynt, her skal trelekene spares til pynt :)
  Go Brio :)

  SvarSlett
 5. Mye treleker her også. Brio sin skilpadde er favoritten her. Stikker ikke så frot av fra en som ikke alltid har farten med seg, og lager så flott rullelyd. Vi sa fra dag en at vi helst ikke ville oversvømmes av plast, eller ting som blinker og bråker. Noe blinkebråkeplast har det likevel blitt. Det er vel uungåelig. Tror vi skal ha togbane og putteboks her også snart. :)

  SvarSlett
 6. blinkebråkeplast :D ja det er ikke det som står høyt på ønskelista her. Tror faktisk han ønsker seg sånn vogn fra Brio også, han liker så godt å skyve på møbler, så kanskje det hadde vært noe og kanskje hinkelpinkel vil bli trillet rundt litt :)

  SvarSlett