fredag 5. august 2011

Visningstull

I dag har vi hatt visning. Det er jo bra det, for vi vil jo selge huset. Var oppe grytidlig for å rydde og vaske. Lillemann henger i skjørtekanten og fotfølger sin mor og klager høylytt av mindre oppmerksomhet. Huset er utrolig nok klart til visning klokka 12. Også viser det seg at de er forsinket og kommer først klokka 19.30.
Hurra det er jo akkurat i lillemanns leggetid. Men skal man selge huset, så kan man ikke klage når det endelig kommer noen som vil se.

Selvfølgelig våkner lillemann 1 minutt før de kommer. Mannen min har tatt hundene med seg på kiosken (for å spise is). Lillemann hyler, jeg løper ned for å åpne, løper opp igjen for å amme han i søvn. Sitter der stille og fredelig da det plutselig står en fremmed mann i lillemanns rom som i tillegg slår på lyset og slamrer døra igjen når han løper ut (han hadde ikke fått med seg at Kais rom var forbudt sone). Lillemann skvetter og hyler av redsel. Føler at det er minst 100 spanjoler i huset som slamrer med dørene og roper høyt på hverandre. Endelig går de og endelig får jeg roet lillemann 45 min etter han våknet.

Kanskje best å holde seg til visning på dagtid heretter, men må man så må man og etter en stressfull kveld har jeg atter en gang sendt mannen over på kiosken etter is.

5 kommentarer:

 1. Får håpe noen kjøper det nå da så slipper du flere runder

  SvarSlett
 2. Huff, så kjipt! Det er jo typisk at når man har ordnet alt klart, så skjer det uforutsette ting. Håper dere får napp :o)

  SvarSlett
 3. Kjedelig, og så typisk da!
  Håper dere får solgt. SKal dere flytte langt, eller blir dere i Spania?

  SvarSlett
 4. vi får håpe det kommer noen som vi overta huset etter oss, vi har koset oss lenge nok i spania synes vi og vil gjerne hjemover, men det er ikke sikkert det blir med det første. Mye som skal falle på plass først :)

  SvarSlett
 5. Han blir 15 mnd 13.august. Men han har spiseproblemer, muskelproblemer og søvnforstyrrelser. Så spent på hvordan barnehagehverdagen blir, om han får nok mat osv. Han trenger også tilpasset opplegg på alt.

  SvarSlett