søndag 7. august 2011

Mi Primer Danone

Lillemann har lagt sin elsk på yoghurt. Det startet med at han fikk smake litt vanilje yoghurt da vi var i Norge. Den er god den og mammaen kunne spist et stort beger hver dag hvis hun hadde tilgang på den.

I supermarkedene her nede har de yoghurt som kan gis fra 6 mnd, den heter Mi Primer Danone Petit. Den er nok ikke det sunneste alternativet da den inneholder litt sukker, men lillemann synes den er så nam nam at mammaen ikke kan si nei.

Nå er det ikke lenge til han er 10 mnd og da går vi igang med yoghurt naturell uten tilsatt sukker og satser på å smakstilsette den selv med frukt, bær og havregryn.

Andre som har yoghurt elskende småttiser?

6 kommentarer:

 1. Han kommer på en liten gruppe, 5 unger og 2 voksne. Og han får trening en gang om dag og spes ped 6 timer i uka. + svømming 1 time i uka.

  SvarSlett
 2. Det ble mye yoghurtspising da pupp var ut og det har holdt seg enda.

  Yoghurt naturell fungerer bra det, bare en blir vant med det.

  Hva er spesielt med barneyoghurten siden den passer best for barn fra seks måneder?

  SvarSlett
 3. Minstefrøkena her har nettopp begynt å få smake yoghurt. Yoghurt naturell med litt fruktmos oppi. Hun er storfornøyd med det :o)

  SvarSlett
 4. Lammelår; den inneholder visst mme, er tilsatt jern, vitaminer og sink.

  Hilde; fruktmos oppi er lurt og naturell er jo det beste alternativet, synes jeg så en test de hadde gjort på barneyoghurt i Norge og der var det visst naturellen de anbefalte.

  SvarSlett
 5. Her er yoghurt også en stor favoritt. Nå er J snart 2 år, men han har digget det fra første gang han fikk det rundt 10 mnd :)

  SvarSlett
 6. Marita; også er det så lettvint med yoghurt :)

  SvarSlett