mandag 22. august 2011

Kylling med ris 10mnd ++

Kylling med ris
Noen biter kylling (jeg brukte kylling fra vår middag som vi hadde helstekt i ovnen)
1 stor gulrot
1 stor søtpotet
1 medium stor pastinakk
litt grønne erter
litt ris
litt usaltet buljong
litt vita hjertegod olje eller annen god olje

Kutt grønnsakene i biter og damp dem i ca 10 min, tilsett ertene og damp videre i noen minutter til de er møre. Mos med gaffel eller potetpresse og tilsett litt usaltet buljong, litt kokt ris og kylling og litt olje. Smakstilsett med evt litt pepper. Fikk ca 6 porsjoner av dette.

2 kommentarer:

  1. Mmm.... enda en ny matrett som jeg må lage til Anna :) Har laget en kyllingrett tidligere som hun likte veldig godt. Den besto av blomkål, ris og kokt kylling.
    Har Kai hatt en periode der han var litt matlei? A vil helst bare ha brød og grøt fortiden. Lite gira på middag, verken glass eller hjemmelaget. Mulig det har en sammenheng med tenner og at hun hadde feber før helgen...

    SvarSlett
  2. Stakars Anna :/ Brød er jo godt da, Kai skal bare spise selv hele tiden nå og ser ikke ut etter et måltid med makrell i tomat. :)

    SvarSlett