torsdag 11. august 2011

I Spania kan man godt trille tur

Selv om det er sent og nesten mørkt. Det er faktisk det beste tidspunktet å trille tur på. Kjølig bris fra havet og masse folk i gatene.
Jeg liker sene trilleturer

Lillemann liker sånne sene trilleturer. Og han nyter oppmerksomheten fra spanjolene som man skulle tro aldri hadde sett en likbleik, gedigen baby. Sånn her foregår en beundrings samtale mellom mammaen og spanjolen, her gjengitt på norsk for letthetens skyld;

Åååååååååå hvor søt han er! Han er veeeeeeeldig stor! Han er tykk!!!! Hvor gammel er han? 10 mnd?????? Han er kjempestor, en kjempe! Osv, mammaen bare smiler og tenker sitt og drar gullungen vekk fra alle som vil klå/susse/lukte/kidnappe han
mmm ensalada rusa er mammas favoritt
Mamma og enarmede pappa liker seg også best ute sent på kvelden.
I kveld har vi spist tapas og italiensk is. Veldig god kombinasjon.

Strandpromenaden i kveld

Hjemover måtte mammaen synge alle yndlings sangene sånn at lillemann ikke falt i søvn og vi hadde nok en natt med minimalt søvn i vente. Nå ligger han trygt i sin nye Gro Bag og koser med bamsen og koseklut-tigeren. Er nok en god ide at mammaen også går i seng, flere netter med kun 3 timers søvn er ikke godt for is inntaket i morgen.

2 kommentarer:

  1. Har opplevd det samme når vi har vært i Spania.. Alle skal knipe litt i kinnene hans. Og de synes han er veldig stor og søt. Men det er han jo også;-)

    SvarSlett
  2. Ja er det ikke utrolig hvor nærgående de kan være, nesten stuper inn i vogna og grande og gordo om hverandre :)
    Lillemannen din er jo supernydelig da og ikke lenge til neste kommer, håper alt er bra med dere :) Klem

    SvarSlett