fredag 8. juli 2011

Tiden leger alle sår

Lillemanns sår har grodd i rakettfart og det er mammaen så glad for. Var et lite øyeblikk bekymret for om han ville nekte og spise mat med klumper i eller bare mat generelt. Men det var unødvendig bekymring.

Matvraket gaper villig til det meste som blir servert og det gjør jo mammas restaurant litt lettere å jobbe i.
Storesøster er best!
Gresset burde klippes, men vi får ikke startet gressklipperen

6 kommentarer:

 1. Så flott! Da har han sikkert ikke vondt mer. Kanskje det blir bading i neste uke da? :)

  Gressklipperen har rett. Gjør som gressklipperen! Man skal nemlig streike på deilige, solfyllte sommerdager. De er til for sløving og kos. Så kan man tenke på andre ting når skyene kommer. :)

  SvarSlett
 2. han streiker enda, vi er for svake i armene til å dra den igang :) Sveklinger, men nå har jeg rockering og skal rocke meg sterk både her og der :D

  SvarSlett
 3. Heisann, så bra at lillemann har det fint!
  Og så deilig med gress - i Norge! Lillesøster hos oss er i akkurat samme stadiet. Reiser seg, faller, og reiser seg igjen. For en herlig fase i livet!:) Tenk at vi alle har vært like små!
  Rockering er tingen!:)

  SvarSlett
 4. utrolig å tenke på at disse små karene skal bli store menn og damer en gang om kjempe lenge :)
  Nå skal vi bare nyte at de bare vil susse og klemme hele tiden. Gress er deilig under tærne ja og lillemann får et stort smil på når han klarer og plukke en blomst helt selv. Smelt! :)

  SvarSlett
 5. Så bra at det gror så fort, det hørtes ikke bra ut. Tror jeg hadde fått litt panikk ja. Så søt han er der han koser seg på pleddet sitt:) Ha en fin sommerdag! Klem

  SvarSlett
 6. Ja panikken bredde seg kan du tro, men heldigvis bor vi ikke langt unna legevakten, så det gikk raskt å komme seg dit, og løvemamma som jeg er, så spankulerte jeg forbi alle som var i kø og gikk rett inn, det var jo krise jo :) men til mitt forsvar, så oppdaget jeg først de andre som var i kø etterpå da vi kom ut :)

  SvarSlett