tirsdag 12. juli 2011

Playa del Nord Norge

Søndag morgen våknet jeg og lillemann tidlig av at sola skinte inn vinduet, sånn i fem tiden. Ikke lett det her med midnattsol for første gang for en liten gutt. Men for mamma er klokka fem litt i tidligste laget og vi holdt senga en time til.


Storesøster og storesøsters kjæreste så vi ikke snurten av før lengre utpå dagen etter at  lillebror hadde maset utenfor døra deres en halv times tid, lite visste lillebror og mamma at han vi, maste på feil dør, men utrolig nok kom de seg opp og det selv om de hadde vært på bygdeparty hele natta.


Mamma kom med mange gode råd til hvordan et stk store-
søsters kjæreste kunne få orden på kroppen hodet sitt igjen, ja for ingenting er vel bedre enn å drikke litt saltvann på tom mage?


Lillebror og mamma vet å utnytte det uvanlige gode sommer-
været mens det enda er her, og tvang foreslo en strandtur til Sørvika. (Sørvika er et kjempefint naturområdet en times tid fra hvor vi bor og de har nylig rustet det opp med nye benker og grillplasser og ikke minst en ikke så stinkende utedo). Blide storesøster hoppet på ideen mens storesøsters også blide men trøtte  kjæreste, helst ville sove.
Begge gutta sover, må være all den friske lufta. 

Alt i alt hadde vi en kjempefin dag. Og det selv om vi glemte å ta med underholdning, ikke hadde pølser og ikke  tok med jakker til oss selv. Det ser kanskje varmt ut, men på grunn av nordavinden ble det litt for kjølig til å bade.
Barn som isbader
Ha en fortreffelig sommerkveld der du er, beklager det ene bildet som ikke vil adlyde og stort velkommen til en ny følger. 

4 kommentarer:

 1. Ja det nytter vel fint lite å fortelle han at det ikke er morgen selv om sola skinner. Ser ut som en flott strand. Kanskje det blir badetemperatur til helga igjen. Sol blir det i alle fall. :)

  SvarSlett
 2. ja og nå er ergo sela kommet, så nå skal jeg øve og se om jeg får til å ta den på ryggen med lillemann i :) Håper på fint vær til helga for da blir det fjelltur. Forresten så elsker den nord norske mygga meg, eller kanskje er det knotten, har fått gigantiske stikk på halsen :/ Men lillemann blir ikke bitt, kanskje de ikke biter babyer?

  SvarSlett
 3. For en flott strand!

  Heldig er dere som har sånt i nærheten.

  SvarSlett
 4. Ja den ble flittig brukt da man var yngre og ville bade :) Tror det skal noe til for å få meg uti nå, men kjempefint turområde, veldig barnevennlig :)

  SvarSlett