mandag 20. juni 2011

Tapaskveld i Estepona

En lun og varm kveld bestemte vi oss for å dra ned hele gjengen til Estepona for å spise tapas. Kai fikk en sen ettermiddagslur og skjønte ingenting da han fikk på seg sine gå på byen klær og ble satt i bilstolen.

Selv om han hadde sovet senere enn normalt, så var han supertrett i åtte tiden. Bilturen ned til byen som tar ca 10 min gikk i hyl og vræl og endte med at jeg gikk av ved starten av strandpromenaden, gav han litt påfyll og trillet hele promenaden i håp om at han skulle sovne i vogna.

Nå er ikke akkurat Kai kjent for å være en storsover, så å sove når det skjedde så mye spennende rundt han, var å forlange litt vel mye. Det var babyer, unger, hunder, joggere ja det meste og alle med skikkelig høye utestemmer, rett og slett typisk spansk. Fiesta stemning året rundt med andre ord.
Dette er forresten en av hundene mine og i mangel av bilde av tapasbaren, ser dere her lille Lucy

Spanjolene er jo kjent for å gå ut veldig sent, typisk spiser de ca i ti tiden eller senere. Så da vi ankom tapasbaren i halvni tiden var vi de eneste gjestene der. La Galeria er en forholdsvis ny tapasbar i tapasgata som ligger parallelt med gågaten. De serverer litt mere "trendy" tapas om man kan kalle det det. Maten var kjempegod og etterhvert var alle bordene fulle også.
Ok, dette er ikke trendy tapas da, dette er vanlig pil pil

Kai holdt seg våken nesten helt til siste slutt og da vi kom hjem like før midnatt og fikk lagt han, drømte jeg om at han ville sove lenge neste morgen, men det ble med drømmen, for lillemann våknet som vanlig litt før syv.

3 kommentarer:

 1. Tapas er noe av det beste, og veldig koslig mat å dele med andre. Spiste tapas på fredag og selv om en tapasbar i Trondheim ikke kan måle seg med en ekte spansk så var det nydlelig mat. Nydelig er hunden din også:)

  SvarSlett
 2. Heisann,
  deilig med tapas, en kjempesøt hund, og forhåpentligvis en trøtt Kai;)I allefall nå:)
  Klokken hos oss er 05:05 på morgenkvisten, og jeg har brutt alle regler: Slått på lyset og stått opp med lillesøster. Det ble rett og slett litt for irriterende med en 8,5 mnd baby lys våken i sengen, hehe. God tirsdag til dere!

  SvarSlett
 3. takk for komplimentet til Lucy jenter :) Hun er kjempesnill og det er min andre hund også. Kai er litt vel nærgående med dem, men det får de bare tåle eller så er de flinkle til å flytte seg når han kommer krypende mot dem :)

  SvarSlett