søndag 5. juni 2011

Leker til besvær...

Mini elsker og sitte i ute-stolen sin og leke med lekene sine. Disse lekene som suger seg fast til bordet er jo geniale. Mamma har jaktet både her og der etter slike leker og har til nå kjøpt 3 stykker. Mamma er glad i å kjøpe ting, det har hun visstnok arvet etter sin mamma.
Ikea stol ble kjøpt inn sånn at lekene skulle sitte godt fast
Problemet er bare det at lekene ikke vil sitte fast i bordet på kjøkkenet eller på spisebordet i stua. Først trodde mamman at det var leken det var noe feil med og kjøpte derfor en til. Denne ville heller ikke sitte fast i bordet og nå ble mamma lettere irritert. Men så kom mamma over denne fantastiske fra Lamaze hvor det stod på pakningen at den ville klebe seg fast i uansett underlag, derfor måtte den også kjøpes.
Lamaze leke som skal sitte fast i alle underlag......
Mamma, bestemor og mini skynder seg hjem for å teste og får lettere stress når de innser at heller ikke denne vil sitte fast. Den vil ikke engang sitte fast i glassbordet ute, det ville hvertfall de to andre. Denne leken vil ikke sitte fast NOE sted! Naboen har vært her for å se om hun kunne løse problemet, vi har fuktet sugekoppen vi har dunket den hardt ned i underlaget, presset den ned, vridd på kulene på leken i tilfelle det var en hemmelig måte å få den festet på. Den bare vil ikke sitte fast.

Mamma vurderer nå å skrive et klagebrev til Lamaze, for det må være noe galt med leken. Man kan ikke skrive på esken at denne fantastiske leken sitter fast på uansett underlag. I mammas øyne kalles det villedende markedsføring.

Ps, bare for at det ikke er løgn, så sitter Lamaze leken av og til så hardt fast når den ikke skal sitte fast, at vi sliter med å få den av. Skjønner bare ikke hvordan vi fikk det til....
De to andre lekene vil forresten sitte fast på Ikea bordet til ute stolen, heldigvis, ellers hadde mamma blitt smårar.

6 kommentarer:

 1. Hi hi, må le litt når jeg leser dette, det er akkurat sånn vi har det. INGEN leker som vil sitte fast, heller ikke sånne skåler med sugekopper. Skal rope ut hvis jeg finner den ultimate leken som faktisk sitter fast når den skal, der den skal. Vi skal prøve ut lakseretten denne uken, gleder oss :)

  SvarSlett
 2. Skal ikke være lett med leker nei... Hehe, er jo typisk at de sitter fast der de ikke skal og ikke sitter fast der de skal...

  SvarSlett
 3. Heisann, ja dere skulle sett hvordan vi har holdt på med den Lamaze saken og ikke minst hvordan det har engasjert folk i nabolaget som har sett oss holde på :D

  Mamma nekter å la meg kjøpe flere sugekopp leker, hun drar meg vekk fra lekehyllene, hehe :)

  SvarSlett
 4. Ingrid, du må fortelle hvordan lakseretten mottas :)
  Jeg skal lage kylling bakt i tomat idag eller i morgen og håper den blir like populær.

  SvarSlett
 5. Så irriterende. Tenke tenke... spisebrikke med antiskliunderlag, som er glatt og fin på oversiden og som leken kan klistres til? Men da blir vel resultatet at hele spisebrikken løftes. Lime den fast på et tungt trefjøl? hehe For noen elendige ideer jeg har i dag. Nei send en mail til lamaze og klag på leken du. De må jo få tilbakemeldinger på ting som ikke funker som det skal, hvis de skal forstå at den må forbedres. Kanskje får du en annen leke i erstatning, om de er kundevenlige? Klaget på noe dårlig godteri, og venter nå på en pakke fra Brynild. Om den noen gang kommer da. De har skrevet at jeg skal få. :)

  SvarSlett
 6. Hehe for noen kjemepgode ideer du hadde, eller....kanskje ikke :)
  Kanskje jeg skulle sende dem en mail og se om jeg kunne få en kompensasjonsleke :D
  Håper du får en bøtte full, det skulle jeg ønske jeg hadde, en bøtte full av smågodt :D

  SvarSlett