fredag 10. juni 2011

Kjempesøte siklesmekker og babyens første bestikk

Mamma kan ikke dy seg og har shoppet igjen fra samme sted som hun kjøpte Baby Banz solbrillene og Baby Banz solhatten.
Kai sikler som et vannfall og alt han har på seg blir gjennomvått på 2 sekunder. Derfor er disse siklesmekkene fra Dribble ons kjempefine til å holde babyen tørr under haka med. De finnes i mange flotte farger, vi kjøpte mørkeblå, lyseblå, turkis og rød.
Et tips hvis babyen er sår under haka etter sikling, er å smøre med Bephanten krem
I samme slengen kjøpte jeg Kais første bestikk. Sikkert ikke lenge til han kan spise selv med gniv og gaffel. Dette bestikket er fra danske Toddler. Det inneholder ikke ftalater, PVC og bisphenoler og kan brukes i mikrobølgeovn og vaskes i oppvaskmaskin. Bestikket er designet utifra at babyer holder bestikk på en helt annen måte enn voksne. Derfor det litt tykke utseende og gummihåndtak. Feks så er gaffelen designet som en skje og kan både brukes som skje og gaffel. I tillegg kommer det i en kjempefin eske og vil være en fin gave feks til dåp eller bursdag.
Kais bestikk er spesial satt sammen med blå gaffel, grønn kniv og orange skje

4 kommentarer:

 1. Så kjekt med presang :) Smekkene så helt topp ut og bestikket var skikkelig artig. Blir moro når Kai skal prøve det ut

  SvarSlett
 2. hehe mannen min er litt sånn, HVA er det NÅ du har kjøpt, trenger han virkelig bestikk allerede nå? :D

  SvarSlett
 3. Ha ha, hører denne komentaren ganske ofte jeg også :) Men det bestikket var jo kjempe kult så det tro jeg at Anna bare MÅ ha ;)
  God helg til deg også. Klem

  SvarSlett
 4. Danskene er gode på design, DET skal de ha :)

  SvarSlett