torsdag 16. juni 2011

Fennikel te hjelper små mager

Kai slet veldig med luft i magen da han var mindre. Nesten så det grenset mot kolikk. Det ble en del byssing og bæring ut i de sene nattetimer. Men så ble vi tipset om Blevit digest og Infacol.
Blevit er en te som kan brukes av både barn og voksne og består av fennikel og kamille. Det er en sånn instant te som løses opp direkte i vann og jeg ga den på flaske til Kai. Opptil 2 mnd kan de få 50 ml te 3 ganger om dagen og etter 2 mnd kan de få 100 ml opptil 3 ganger om dagen. Dette er jo litt mere enn de 3-4 ml før hvert måltid som de anbefaler i Norge. Jeg forsøkte selv med de norske anbefalingene men det hjalp ikke for oss, her måtte det 50 ml til men kun 1 gang pr dag. Hjalp veldig med å få luften ut og det ble fjertet til den store gullmedalje. Så skal du eller noen du kjenner til Spania, så er dette verdt å ta med seg hjem.
En annen ting som hjalp oss veldig var Infacol. Dette får man ikke kjøpt i Spania men siden vi bor så tett på Gibraltar er det fort gjort å hente det der. Infacol er sånne dråper som minner om Miniform men skal vistnok være bedre. De har appelsinsmak, ikke for at jeg synes det smakte noe særlig godt da, men så lenge vi hadde effekt av det, så var vi fornøyd uansett hva det smakte.
En annen ting som også hjalp, var å selv drikke koppevis med amme og fennikel te og i tillegg hadde det en god virkning på melkeproduksjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar