lørdag 14. mai 2011

trilletur på stranpromenaden

I går var vi i Estepona for å møte en gammel venninne som jeg ikke har sett siden forrige sommer. Hun er engelsk og har flyttet tilbake til England, huff jeg savner henne. Men det var utrolig deilig å se henne igjen. Og hun fikk jo også se lille Kai for første gang.

Vi dro på en tapas restaurant som ligger på Plaza Flores midt i byen og fikk masse deilig tapas, ensalada rusa, patatas ali-oli, jamon, tortilla og carne con tomate. Bestillte to av alt og inkludert drikke kom regninga på 24 Euros, ikke værst for tre voksne. Været er nydelig for tiden, ikke for varmt, så det er så herlig å være utenfor. Nyter virkelig å være  her på denne tiden av året.

Da vi skulle hjemover sovnet Kai i vogna, så vi bestemte oss for å trille en tur på promenaden så vi ikke vekket han ved å ta han inn i bilen. Som dere kan se har vi en kjempefin strand i Estepona og en bred og fin promenade som egner seg kjempefint til en trilletur. På bildet kan dere også se den nye solskjermen som jeg fikk fra England. Den fungerer kjempebra og gir godt med skygge til Kai.
Her er et annet bilde som viser den fine promendaen.

4 kommentarer:

 1. Kjenner igjen promenaden fra når vi var der :D
  Ser deilig ut å kunne spasere langs stranden nå. Litt misunnelig.. ;)

  SvarSlett
 2. kjempedeilig :) Idag er det enda varmere og mini ligger og lufter stumpen :)

  SvarSlett
 3. Tutler innom for å ønske deg en riktig god 17.mai i det store utland :D

  SvarSlett
 4. Tusen takk og i lige måde, håper du koser deg og at været er fint nok til å gå i tog :)

  SvarSlett