søndag 29. mai 2011

Travel koselig søndag hos oss

I dag har vi hatt skikkelig fart på og har fått gjort kjempemye. Dagen startet med at mamman fikk lov til å sove 1 1/2 time lengre, skikkelig luksus siden mamman ikke har fått lov til å sove lenge på lenge siden pappan har vært borte i en uke. Mamman ble skikkelig glad men ikke mere uthvilt. Du skjønner mini drar på disse tann-festene i Puerto Banus og er ute hele natta og mamman er våken og venter på at mini skal komme hjem. Tar på, men mamma er supermamma som mammaer flest og holder ut.

Etter at mamman stod opp og bestemor også kom seg opp, gikk de to i gang med å bake finger-kjeks til mini. Dette er sånne kjempetørre kjeks som er gode til å gnage på for små rampetroll. Bestemor trillet ut kjempestore pølser som ble litt for store kanskje og de har tørket i ovnen i hele dag (veldig godt for strømregningen). Nå gleder mini, mamman og bestemor seg til i morgen, for da skal mini smake og godkjenne før vi legger ut oppskrift.

Etterpå dro vi alle tre ned til søndagsmarkedet i Estepona havn, hvor mamman og bestemor kikket på alt det rare de har der. Mamma fikk seg et par nye fine sommer sandaler og bestemor slo til på et skjerf.

Da vi var ferdige med å snuse rundt på markedet, trillet vi videre bort til Playa del Cristo for å spise lunch på Havana beach bar. Mamman og bestemor fikk kjempegod lunch og mini fikk en brødbit mens han flørtet med jentene på nabobordet. Bestemor fikk tinto de verano i glasset, mamman fikk bare sprite.

Etter lunchen gikk vi alle tre ned til vannet og mini fikk dyppet tærne sine i middelhavet for aller første gang. Mini ble litt overrasket for vannet i det store badekaret var kaldt og ikke varmt som han er vant til. Men han klaget ikke og kunne sikkert tenkt seg å sitte på sanden og smake litt på den.

Nå var mini helt utslitt og vi trillet tilbake mot bilen. Mini sovnet og mamman og bestemor benyttet sjansen til å  stoppe hos Mar i havna for en kaffe.

Dagen ble avsluttet for minis del med grøtspising ute i hagen og et bad for å vaske vekk all solkremen som mamman hadde klisset han inn med.

For mamman er ikke dagen over enda og hun lager nå deilig middag, kylling bakt i provence krydret tomatsaus og har rukket å henge opp nye gardiner på soverommet. Supermamma!

6 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en koselig dag :D
  Her har dagen gått med til tv-titting og sofaslumring. Den eneste som har vært ute er mini, han blir lempet ut på terrassen i vognen når han skal sove,mens jeg sitter inne i varmen...Så grei er jeg :P Og her har det regnet sidelengs i dag, i flere dager egentlig..

  SvarSlett
 2. tv-titting og sofaslumring er deilig det, men jeg håper dere får bedre vær snart. Her er det full sommer nå og stranda var full av folk i dag og mange som badet, vannet var veldig deilig faktisk. Eneste er at lufta har vært så fuktig i det siste og da kommer knotten frem og biter alt den kommer over :/ Dessuten er minis rom 27 grader i kveld, vifta står og går på fullt og mini sover naken i bare bleia. Altfor varmt til å sove for tiden, må nok kapitulere og sette aircon på snart

  SvarSlett
 3. Misunnelig!! Vi har måttet sette ovnen på soverommet igjen for temperaturen var nede i 15 grader!! Iiiiiskaldt

  SvarSlett
 4. brrrrrrr :) vi har ikke enda hatt 15 grader på soverommet i år, tror det laveste var 17 i vinter og da holdt vi på å fryse ihjel. Men gleder meg til sommer i Norge snart når det blir for varmt her. Klem

  SvarSlett
 5. Ja håper det blir en bra sommer i år da. I fjor var det omtrent ikke sommer, hvertfall ikke her i Bergen. Hvor er du fra forresten?

  SvarSlett
 6. kommer fra en liten "by" i nord, Finnsnes :)
  Bodde forresten i Bergen da jeg gikk i 6.klasse og har masse familie der.

  SvarSlett