søndag 22. mai 2011

Knirking, bråk og larm...

Hvorfor er det sånn at nå som man har en liten en i hus som skal sove og er litt var for lyder eller også er ekstremt nysgjerrig ved leggetid, så bråker det overalt?

Absolutt alle dører i huset er begynt og knirke, noen værre enn andre, men det gjør at å komme seg ubemerket ut av minis soverom er vanskelig. Forsøker å være så stille man kan, men jo mere man forsøker jo værre blir det. Ender nesten med å gå inn i ting, snuble i gyngehesten og slamre med døra.

Bråke-pappaen er et annet kapittel. Han pusser nese så høyt at han vekker hele nabolaget, høres ut som om han prøvespiller for en tuba. Har forresten gang på gang bedt han om å endre sine pusse nese vaner, da jeg ikke vil at mini skal vokse opp og bli stor voksen mann som en gang er i fare for å vekke sine barn med sine tubalyder. Men hører han etter, nei, så da må jeg vel bare leve med det. Er forresten ekstra ille for tiden siden det er pollen sesong, har gått til innkjøp av alle mulige spanske remedier for pollen allergi, men enda så sliter vi med altfor høye nesepussingslyder.

Og om ikke det er nok, så bygger spurvene rede i takrenna rett over minis vindu, de spankulerer, hakker og ja bråker dagen lang. Har erklært krig mot spurvene og prøvd alt for å få de til å flytte,stålnetting, plastposer, hengte til og med et år opp cd plater da noen mente spurvene var redde for blanke skinnende objekter. Men nei, de ble faktisk glade for pynten og ba om flere.

Så har vi bjeffende hunder, nabohunder, egne hunder, hunder som holder til i området, hunder som kjører forbi og bjeffer, ja generelt synes jeg det er blitt mye mere bjeffing også etter at mini kom.

Værste av alt må nesten være at til og med kroppen min har begynt og knirke og bråke. Akkurat i det jeg lister meg ut av rommet til Kai, så smeller det til både her og der.

Så idag har jeg iallefall fått gjort noe med de knirkende dørene. Alle dører er blitt smurt med olje fra topp til tå, så nå er det hvertfall en ulyd mindre.
Men nåde de som ringer på etter leggetid......

2 kommentarer:

  1. hehe, vi har også måttet smøre diverse dører i huset. meeeen vi har en trapp som knirker noe helt sinnsykt og den er jo såklart rett utenfor rommet vårt der mini sover...

    SvarSlett
  2. typisk :) og jo mer man prøver og være stille jo mere bråker man. Vuerderte en stund å henge opp et ikke ring på, mini sover skilt :)

    SvarSlett