onsdag 25. mai 2011

Baby safe feeder

Dette er en utrolig morsom liten sak som gjør at babyen kan få spise/suge på feks frukt uten at man trenger bekymre seg for at de skal sette noe i halsen. Den består av et lite nett som man legger frukten ned i og et håndtak som babyen kan holde. Nettet kan byttes ut etterhvert som det slites.


Hva kan man ha i baby safe feederen
* Moden, saftig pære
* Saftige druer
* Melon
* Fersken
* Nektarin
* Eple
* Mango
* Banan, men kan være litt vanskelig å få gjort ren etterpå
* Bær, jordbær feks
* Ananas, inneholder enzymer som gjør en litt sår i munnen hvis man spiser for mye
* Agurk
* Tomat

Det finnes nesten ingen grenser for hva man kan ha i. Man kan også ha frosne bær, frukt eller fruktjuice i og da blir den en super bitering som kjøler ned ømme gommer. Kan være lurt å la den ligge litt med de frosne bitene i før du gir til babyen, så den ikke er så altfor kald.

Rengjøring
Skyll nettet etter bruk i varmt såpevann, man kan også vaske det i oppvaskmaskin. Hvis det er blitt missfarget kan man ha det i litt eddik og vann.


4 kommentarer:

 1. Den hadde jeg til hun yngste, og den var genial!! Skal gå til innkjøp av en ny til tredjemann også ;)

  SvarSlett
 2. Vi bruker den mye her hos oss, selv om den er litt vanskelig å manøvrere enda. Noen ganger tygges det like gjerne på handtaket, mens eplebiten blir glemt og brun. Han lærer vel å få det bedre til etter hvert. Kiwi var faktisk også veldig godt, fant vi ut her en dag, enda så fryktelig surt som det er. :)

  SvarSlett
 3. Pære er favoritten her i gården :) Ga han litt fersken i går og den var visst fryktelig sur og vi fikk de morsomste grimaser.

  SvarSlett
 4. Tok med meg en i kofferten hjem til Norge,
  men er ikke brukt enda. Gleder meg!:)

  SvarSlett