tirsdag 17. mai 2011

17 mai i Spania, hipp hipp hurra!

17 mai i Spania er jo som alle andre dager for spanjoler og andre utlendinger som bor her nede. Men for oss nordmenn som bor her, er det en kjærkommen unnskyldning til å vifte med det norske flagget. Vi er dessverre ikke de heldige eiere av et sånt flagg, så det står på ønskelisten til neste 17.mai. En søt 17. mai rose hadde heller ikke vært så dumt. Lurer på om man kan få kjøpt det i juli i Norge? Det må jeg nok undersøke nærmere.

I Fuengirola er det barnetog som går langs strandpromenaden mot havnen, så dit må vi nok neste år, men i år dro vi til sjømannskirken som ligger i Calahonda. El Campanario er en kjempefin kirke som er et fint samlingspunkt for nordmenn her nede. Må innrømme at det var mitt første besøk der, men fint var det og ikke minst koselig. http://www.sjomannskirken.no/costadelsol

Vi dro dit idag for å kose oss på nasjonaldagen sammen med våre norske venner og deres lille jente. Menyen bestod av dampet laks med grønnsaker og friske jordbær med sukker og fløte. Gikk ned på høykant. Mini fikk masse oppmerksomhet og likte tydeligvis å være stor gutt som fikk sitte ved bordet i en høystol. Her er noen bilder fra dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar